За да сведете до минимум разходите, причинени от водопроводни аварии е необходимо да се действа експедитивно. Наемането на екип, който да се заеме с операцията по отстраняване на щетите в кратък срок е приоритет на всяко домакинство, в чиито имот е възникнал такъв инцидент. Има два типа водопроводни проблеми – такива, които са видими и могат да бъдат решени сравнително бърза, както и други, които са популярни като „скрити“. Темата на днешната публикация ще бъде фокусирана точно върху скритите течове и тяхното отстраняване както и наемането на експерти, които с минимални действия и разходи ще проведат ремонтното мероприятие. Една от иновациите, които искаме да ви представим е използването на термокамера. Метода е най-модерен и максимално улеснява работата на водопроводчиците при откриване на теч в София с термокамера.

Все повече ВиК фирми прилагат термокамери

Ако се чудите защо все повече клиенти се насочват към такива специалисти, които са добре оборудване с иновативни апарати за откриване на течове то си задайте въпроса: Колко ще струва откриването и отстраняването на скрит ВиК проблем? Помислете си за къртенето, мръсотията и свалените облицовки, които се налага да бъдат подновени. Направете бърза сметка за разходите и броя на майсторите, които ще се наложи да щурмуват имота ви. Всъщност всичко това при стандартни способи за намиране местоположението на теча коства на стопаните:

  • Прекалено много време;
  • Щети, които са непрогнозируеми;
  • Разходи, които са свързани не само с броя на лицата, които ще бъдат заети с къртенето, а и с тези, които касаят възстановяването на облицовки, боядисване и друг тип ремонтни мероприятия;
  • Становището за естеството на аварията и нейното отстраняване не винаги е коректен.

Има много голям смисъл от използване на апаратна диагностика с термокамери. Водопроводчиците от София са осъзнали ползите от прилагането на този метод на откриване на ВиК проблеми и успешно го прилагат, тъй като по този начин спестяват на своите клиенти време и финансов ресурс.

Сто и една причини да наемете екип, който работи с термокамера

Термокамерите са само един от съвременните инструменти, с които боравят водопроводчиците от София. Причините наистина са много и за да не ви досаждаме няма да изброяваме всички 101, а ще акцентираме на основните, които със сигурност ще окажат влияние и върху вашето крайно решение.

Невидимия, но осъзнат водопроводен проблем е налице, а пред вас стои въпроса за неговото прецизно и точно локализиране. Когато има конкретна позиция то това означава, че наистина няма нужда да се кърти и разрушава безконтролно, а водопроводчика ще насочи своите усилия към установената с помощта на термокамерата авария. Принципите, които се оказват особено ключови за намирането на теча са тези, които водопроводчиците от София прилагат с оглед на максимална удовлетвореност на техните клиенти.

Защо да изберете професионалисти от София, които използват термокамера? Ето ги основните аргументи:

  • Термокамерата е уред, който се прилага в различни по вид пространства;
  • Апарата е лек и удобен за работа, което позволява използването му дори при труднодостъпни помещения като подземни гаражи, мазета, тавански помещения и други;
  • В момента на обследването водопроводчика бива информиран за мащабите и локацията на теча;
  • Това е най-евтиния и достъпен начин без разруха и къртене да се установи с до 98 % мястото на проблема;
  • Обследват се както апартаменти така и общи части, независимо от техните мащаби;
  • Това е най-експедитивния и надежден начин водопроводчика да вземе максимално бързо решение за начина, по който да бъде отстранена повредата.

Безспорен факт е, че в пъти по-минималистични ще бъдат разходите, които ще заплатите в случай, че изберете да наемете екип от София, който има достатъчно опит с работа и прилагане на свръх модерна и иновативна апаратура.