Водомери с дистанционно отчитане София

Всеки е запознат с процеса по отчитане на водното потребление всеки месец – така наречените отчетни лица минават през жилищата и осъществяват ръчно засичане на данните. Ние на свой ред имаме отговорността да им осигурим достъп до своя дом, в противен случай сметките се начисляват служебно. Ако обаче извършим монтаж на дистанционен водомер, когато е дошло време за смяна на стария, всичко това ще отпадне напълно. Потребителите ще могат да разчитат на по-голяма точност при извличането на данните от устройството, които ще се предават изцяло по електронен път.

Водомери с дистанционно отчитане – какво представляват?

Напоследък се говори все по-често за водомери с дистанционно отчитане като начин да понижим цените за топла и студена вода. За да ги интегрирате към водопроводната инсталация, трябва да изберете екип от добре обучени и квалифицирани професионалисти, каквито има при нас – Вик Хелп София. Преди да преминете към техния монтаж, е полезно да знаете няколко неща за този вид устройства.

Цената за монтаж на уред за отчитане на вода, който да работи с електронни импулси, е напълно оправдана по ред причини. С негова помощ се постига пълна автоматизация на процеса по извличане на информацията за текущото потребление, повишава се точността, а и не се налага да осигуряваме достъп на отчетно лице до нашия дом в София. Не е ли това основателна причина да заместим обикновените водомери с такива, чиито принцип на работа е дистанционен?

С какви предимства се свързват този вид ВиК устройства?

Монтажът на водомер с дистанционно отчитане има многобройни предимства. Ето някои от тях:

Неутрализиране на риска от манипулация

С тях се постига неутрализиране на риска от манипулация на резултатите за водно потребление – това се отразява благоприятно върху цените за вода всеки месец и на годишна база;

Непрекъснат мониторинг

Монтажът на устройство с електронно подаване ни дава и възможност да извършваме непрекъснат мониторинг на индивидуалното потребление и неговата цена – по този начин можем да проверим какво сме изразходвали до момента;

По-коректно и удобно засичане

Без нужда от идването на отчетно лице в нашето жилище – ръчното засичане на изразходваната от нас вода често води до технически грешки, а това рефлектира върху сметките ни. Чрез смяната на стария уред с електронен модел, засичането в София ще е много по-коректно и удобно за двете страни.
Всичко това обяснява нарастващият брой на домакинствата в София, които избират монтажа на водомер с дистанционно отчитане пред класическия. Ако и вие искате смяна на стария уред с електронен модел, свържете се с екипа на Вик Хелп, а ние ще се погрижим за останалото и то на изгодни цени!

Защо да се доверите на Вик Хелп в град София?

Нашите майстори ще извършат за вас смяна на старото отчитащо устройство и монтаж на ново, а наред с това ще ви предложат и изгодни цени за град София. По време на процеса по инсталация ще се съобразят с вашите индивидуални показания и нужди, така че крайните резултати да ви удовлетворяват напълно.
Предлагаме уреди за водно отчитане с немско качество, чиито живот е дълъг, а цената им е напълно оправдана. Можете да наемете нашия екип за град София не само за смяна и пломбиране на дистанционен водомер, но и за други ВиК дейности като смяна на щрангове, смяна на радиатори и отстраняване на течове.