Ако планирате обновяване или цялостен ремонт на банята, планирайте и обмислете добре опциите за обзавеждане, което би било най-практично и приложимо за Вашата ситуация. Изберете го не само спрямо бюджета и личните си предпочитания за стил и дизайн, но го съгласувайте с параметрите на мокрото помещение, за което е предвидено. Не забравяйте и за най-важните характеристики на основните мебели за баня, а именно – тяхната влаго- и водоустойчивост. Ако заложите на нискокачествени продукти, твърде вероятно е да се наложи да ги подменяте в рамките на няколко години след покупката и монтажа.

Как да планирате покупката на мебели, спрямо големината на банята

Ако банята Ви е със скромни размери, фокусирайте се върху най-основните компоненти: душ със смесител, огледало, шкаф с мивка и тоалетна, която е препоръчително да бъде с вградено в стената казанче. Вместо душ кабина поставете параван, а вместо горен шкаф – заложете на огледало с рафтче, където да поставяте основни принадлежности. В случай че разполагате с по-обширна площ, можете да си позволите голяма вана, пълен комплект от мебели, включително: колони, кресла, пейки, дори плот с две, вместо само една мивка.

Какви промоции на мебели ще откриете на сайта на Mömax

В Mömax можете да се възползвате от актуалната разпродажба както на единични артикули, така и на луксозни комплекти от авторитетни и надеждни производители. Изработени от особено предпочитаните напоследък материали – MDF и PVC, те се характеризират с висока устойчивост на влага и агресивни препарати за почистване. Ако искате да спестите време, смислено би било да закупите цялостен комплект мебели от една серия, като по този начин ще постигнете хомогенност по отношение на цветове, стил и дизайн. Какви артикули за обзавеждане на мокри помещения ще откриете в Mömax:

  • Горни и долни шкафове;
  • Шкафове за мивка;
  • Умивалници;
  • Колони;
  • Плотове;
  • Огледала.

Защо да оборудвате мокрите помещения у дома с артикули от Mömax

Както във физическите магазини на Mömax, така и онлайн – на съответната страница, ще откриете богата гама от артикули за обзавеждане и оборудване на мокри помещения. Брандът предлага както бюджетни опции, така и по-луксозни и нестандартни решения на изключително достъпни цени. Благодарение на Mömax можете да се сдобиете с висококачествени продукти на преференциални цени, както на собствени марки, така и на реномирани български и европейски производители. Да се сдобиете с мечтаната баня при най-изгодни условия, е напълно възможно с продуктите на Mömax!