Високата ефективност при отопляването на газ е гарантирана и точно поради това не малък процент от домакинствата се ориентират към иновативната технология, която е ориентирана към гарантиране на цялостно поддържане на постоянен микроклимат през зимата. Въпросът днес е не дали си струва да се отоплявате на газ, а на кой газов котел да се доверите за осигуряване на комфорт, уют и топлина. Както вече сте имали възможността да се запознаете това, което се предлага на пазара като кондензни газови котли безспорно е доста многообразно. Уреди са все по-иновативни и безопасни, технологично усъвършенствани и готови да осигурят на дома ви повече уют и то на много по-ниска цена от алтернативите на електрическа енергия. Да се избере газов котел е сериозно предизвикателство, което на първо място изисква да опознаете марките както и техните качествени особености и показатели. За да спестим време и излишна информация на вас – нашите читатели представяме имергаз газови котли, а защо те са темата на днешната ни публикация предстои да ви разкажем.

Италианска прецизност за пълен домашен комфорт

Статистически всеки един газов котел работи на един и същ принцип. Кондензната технология гарантира по-нисък разход на гориво както и отговорност към околната среда. Икономиите са факт, а приоритет за домакинствата са безопасността и лесния контрол върху работата на отоплителния уред.

Създадена преди 57 години компанията бързо успява да се превърне в предпочитан бранд, който да осигури на дома топлина с иновативните решения, включително модернизирани газови котли, достойни да ви служат години наред. Не е изненада това, че повече от 40 страни се доверяват на продукти, които са доказано ефективни и икономични за отопляне на различни квадратури. Така във всеки дом, имот, бизнес обект можете да осигурите температура, която да допринесе за комфорта на обитателите.

С какво се характеризират котлите на газ Имергаз? За да се вземе решение и да се инвестира в уред, като използва като гориво газ е решаващо да се вземат предвид някои съществени ключови точки, които да бъдат предпоставка за:

 • Надеждно отопление;
 • Гаранция за безопасна експлоатация;
 • Адаптивност и бърза интеграция на уреда в дома;
 • Ниски разходи;
 • Дистанционен контрол.

Всеки съвременен газов котел е в състояние да осигури на клиентите оптимално покритие на тези критерии. И защо тогава да изберете Имергаз в случай, че има и други марки, които са достатъчно сигурни и биха отговорили на вашите индивидуални потребности? Тайната е в качеството, минималната инвестиция, непрекъснатото усъвършенстване и подобряване на кандензната технология. А опита, с който италианската компания Имергаз има зад гърба си безспорно се прима като основателна причина за това и вие да изберете газов котел с логото на Immergas.

Многообразие от видове газови котли представят на българския пазар Имергаз. Това, което прави впечатление на клиентите е достъпната цена както и лесната адаптация на новия котел към стара налична инсталация с радиатори. Съвременните газови котли са напълно задоволяващи потребностите на домакинствата, които освен топлина получават възможност за осигуряване на топла вода с двуконтурен модул, който е вграден в уреда. Това е предпоставка да спестите място от инсталиране и инвестиране в газов бойлер, което е още едно от преимуществата, които Имергаз предоставят на своите клиенти.

Още за котлите на газ Immergas:

 • Намаляват текущите разоди за отопление;
 • Повишават енергийната ефективност на дома;
 • Отговарят на техническите стандарти за безопасно и качествено отопление;
 • Сертифицирани са като екологични и отговорни към природата уреди;
 • Предлагат се с включени димоотводи;
 • Гарантирано лесни и удобни са за монтаж;
 • Котлите са с компактни размери и бързо интегриращи се в различни зони от дома.

Ако търсите оптимално достъпен уред с дългогодишен живот и функциониране се доверете на Имергаз – газови котли с традиции и гарантирано качество.