В съвремието развитието на строително-ремонтния бранш бележи огромен ръст и потенциал. За да работят експедитивно и коректно работниците и операторите е необходима правилната машина, инструмент, уред или техника. Но всичко това струва пари и инвестирането в скъпо оборудване следва да бъде оправдано. А не са малко мероприятията, които изискват еднократна намеса на конкретна машина, с която да се изкъртят стари плочки, да се направи отвор или пък да извършат други действия, които са свързани с по-нататъшните операции. Тенденцията за ползване на машини под наем става доста популярна и много предприемачи споделят, че са склонни да наемат техниката за определен интервал от време, в който тя да им послужи, отколкото да влагат средства в нова или употребявана, което към настоящия момент се оказва неразумно решение от финансова гледна точка.

Предимствата на наемането на машини и техника под наем

Известни са като „услужливите“ машини, онези които винаги можете да наемете и да ползвате без да се налага да инвестирате някакви крупни суми. Днес все по-рядко по строителните обекти ще видите работници, които са съоръжени само и единствено с клещи, отвертка и чук. Механизацията и технологията са навсякъде. Те помагат, служат, работят вместо вас, не изискват почти никакви физически усилия и освен това спестяват страшно много време. А всичко това е пътя към успешния бизнес, което е показателно за ролята на машините, уредите и инструментите ежедневно прилагани при всякакви ремонтни, строителни, монтажни дейности.

Какви са тенденциите

В глобален аспект удобството от ползването на машини под наем търпи развитие. Осъзнавайки необходимостта от употребата на специализирани машини и техника все повече фирми предоставят на бизнеса и частния сектор възможност за използване на разнообразни уреди, електрически инструменти и други под наем. А това както споделихме е огромно удобство, което не се фокусира само и единствено върху пестенето на средства от по-сериозна инвестиция, а и поради редица други обстоятелства, с които ще ви запознаем днес.

Винтоверти, бормашини, къртачна техника, вибратори за бетон, генератори, резачки и много други машини можете да наемете от Ташев Галвинг, а удовлетворението което ще си гарантирате се дължи на:

  • Не влагате средства в машина или инструмент, който няма да натоварвате максимално

Няма смисъл от това да купите уред, машина или инструмент, който да събира прах в някой шкаф. Това са продукти, в които се инвестира за да бъдат ползвани и натоварвани максимално. Освен това всеки новозакупен такъв има гаранция, а тя изтича в определен момент, което също не е добре в случай, че не експлоатирате максимално машината;

  • Наемане на машина, която винаги е налична

Със сигурност се е налагало да търсите в търговската мрежа уред и не сте намирали онова, което ви е било потребно. При наемането на машина нещата не стоят така. Специализираните фирми отдаващи техника под наем са винаги в готовност да предоставят необходимия ви уред с оглед на това да го приложите в момента, в който имате нужда от тях. Независимо от това дали става въпрос за масов или по-специализиран уред възможностите за отдаваните под наем са много по-добри;

  • Наем на техника с оператор

Една от екстрите, които също е особено предпочитана е освен машината да бъде нает и квалифициран оператор. Разбираемо е подобно решение, тъй като има по-специфична техника, която изисква много повече опит и умния, както и квалификация за управлението ѝ;

  • Без амортизационни показатели

На всеки предприемач му е ясно, че управлението на машини и техника изискват не само правилно използване на въпросните уреди, но и счетоводното им завеждане. А това е сериозен ангажимент, при който се следи за амортизационните процеси, остаряването на техниката и т.нат. Е с наемането на машини този казус също е решен, тъй като това не ви обременява  излишни занимания.

За бизнеса или личните ремонтни дейности се възползвайте от безценната услуга за ползване на машини под наем, предоставени от Ташев Галвинг.