Плочките за баня https://mr-bricolage.bg/banya/plochki/c/001001 са предпочитан облицовъчен материал, защото притежават много положителни черти, които до момента не са заместени с нито една друга тяхна алтернатива. Как обаче да изберем правилните за малка и голяма баня и какви са достъпните в онлайн магазина на Бриколаж видове? Има ли промоции в момента и изгодни ли са те?

Какви видове плочки за баня ще намерите в Бриколаж

Основно в каталога на магазина ни са достъпни два вида – теракот и фаянс, отличаващи се както по размери и дебелина, така и по своята декорация, цветови схеми и нюанси. Тук също Ви очаква невероятен гранитогрес за под и различните допълнителни аксесоари като лайсни, лепила, фуги, силикон и т.н. Имате също възможност за избор на вид повърхност, която може да бъде матирана и гланцирана.

В първия случай покритието не е толкова хлъзгаво както гланца, а в същото време замърсяванията и мръсните петна не са лесно видим, както в другия случай. От друга страна, гланцовата повърхност изглежда по-елегантно и стилно, лесна е за почистване и създава огледален ефект. Кой от видовете плочки за баня ще изберете?

Кои са подходящи за малка и голяма баня

Когато имаме голям и просторен санитарен кът, той ни кара да се чувстваме по-освободени, по-комфортно и уютно. Когато обаче това помещение е силно ограничено откъм пространство, както е в повечето случаи днес, тогава споменатите усещания липсват. В подобен момент започваме да търсим варианти за разширяване.

За щастие има начин, максимално бързо и евтино чрез използваните плочки това да се случи, особено ако сме още на ниво изграждане и ремонтни довършителни дейности. Визуално, чрез облицовъчния материал, можем да създадем впечатление за повишена пространственост. Това се прави, като се използват по-малки по размери плочки и по възможност с гланцирана повърхност и достатъчно светлина.

Какви промоции има в Mr.Bricolage

В специалната онлайн категория на сайта има доста изгодни промоционални предложения на плочки, от които си струва човек да се възползва, особено ако прави покупка за голямо помещение. В подобен случай, процентът на спестените средства може да е доста сериозен. Разбира се, дори и да правите покупка за малка баня, също ще спестите, но значително по-малко.

Как да спестите максимално:

  • Напазарувайте всичко наведнъж;
  • Следете кога ще бъде пусната най-изгодната промоция;
  • Ако не сте добре запознат с тънкостите, консултирайте се предварително с експерт.