Все в някакъв момент ще трябва да направим ремонт на дома си. Но когато това време дойде, ние трябва да помислим не само за предстоящите ремонти дейности и избора на нови мебели, ами и за епичното почистване след ремонт, с което просто няма начин да не се сблъскаме! Каквото и да правим, мръсотията след обновяването на жилището ще бъде в толкова големи количества, че със сигурност ще са ни нужни дни, за да я премахнем цялата…

Изберете лесният начин да кажете „сбогом“ на отпадъците и мръсотията след ремонт

След като вече сме се заели с генерални трансформации на дома си, ще трябва да довършим нещата докрай. А този край често пъти е свързан с изморителни и непосилни за повечето от нас почистващи дейности, които дори ни и плашат – и то с право!

Превърнете се от главни герои в следремонтното почистване в обикновени наблюдатели, доверявайки се изцяло на почистваща фирма „Клийн Хелп“. Това място ще успее да посрещне всичките Ви нужни, когато става дума за детайлно почистване на всякакви видове имоти, станали обект на желанието ни да бъдат обновени. Премахнете и последната прашинка от дома си, отстъпвайки място на:

 • Перфектната чистота;
 • Свежестта;
 • Високата хигиена;
 • Красотата;
 • Уюта;
 • Комфорта;
 • Свободното време.

Нима вече се бяхте сбогували с всичко това, защото си давате ясна и точна сметка какво всъщност представлява почистването след ремонт? Започнете да мечтаете наново!

В какво се състои професионалното почистване след основно интериорно обновяване

Много са нещата, за които трябва да помислим, когато става дума за премахване на мръсотията от дома ни. Когато настане моментът да се заемем подобен вид дейности, сме принудени да помислим за редица неща, някои от които са:

 1. Събиране и изхвърляне на отпадъците;
 2. Почистване на праха от мебелите и изобщо всички налични повърхности;
 3. Почистване на санитарните помещения;
 4. Измиване на пода, прозорците и вратите;
 5. Дезинфекция;
 6. Ароматизиране;
 7. Финални щрихи.

Наистина е доста трудоемко да започнем и завършим почистването след ремонт просто така, с лека ръка. За тази цел ще ни е нужна и малко помощ, която по-често намираме именно в професионалната фирма за почистване на домове. Ако и Вие сте на същото мнение, ако и Вие смятате, че това е най-добрият начин да се сбогуваме завинаги с натрупалата се след ремонт мръсотия, действайте и още сега позвънете на фирма „Клийн Хелп“ – Вашият начин да започнете нещата „на чисто“!

Фирма за почистване на домове и офиси

В наши дни има много от тях. А на коя точно ще заложим ние, си остава и най-трудното решение, което трябва да бъде внимателно обмислено. Имайте предвид, че ако поканите екип от професионалисти за извършването на щателно почистване на ремонт, той ще се заеме най-напред с:

 • Почистването на мокети, килими, мека мебел и под;
 • Измиването на прозорци, полирането на стъклени повърхности като огледала, маси и прочее;
 • Почистването на тоалетни, бани и мокри помещения;
 • Премахването на остатъци от боя и други материали, използвани по време на ремонта;
 • Забързване на прах, който след ремонт е меко казано в изобилие.

И всичко това за малко пари! С фирма „Клийн Хелп“ няма да срещнете никакви трудности да се възползвате точно от тези почистващи услуги, от които най-много имате нужда. Ще имате шанса да се възползвате и от много добри отстъпки, които не могат да се намерят навсякъде. Звучи супер и е точно така. Посетете мястото, което Ви препоръчахме час по-скоро, за да видите час по-скоро ремонтирания си дом чист, както никога досега. И да, това вече е напълно възможно!

Чист дом за чисто начало

Когато искаме всичко около нас да е в ред, когато искаме да избягаме на всяка цена от неразбориите и мръсотията вкъщи, е редно не просто да отидем до близкия супермаркет, за да си купим почистващи препарати, ами и да се обадим на надеждна фирма, която да превърнем в наш партньор, докато се борим с мръсотията. Вече знаете къде да отидете, затова наострете сетивата си, защото Ви очаква едно прекрасно начало във Вашия прекрасен дом…