Здравейте, тази наша първа статия не искаме да ви акцентираме толкова на вик услуги София , а повече съвети за Вашия дом. Точно затова се допитахме до професионалистите от Естило (
https://estilo-furniture.bg/ )

Плачевното състояние на дома Ви в момента със сигурност изисква вземането на сериозни решения. Обикновено повечето от нас се оплакват от липса на средства за да се заемат с предизвикателството, наречено „ремонт“. Има обаче доста варианти, които не само могат да трансформират облика на дома и да го превърнат в луксозно и приятно местенце, но и да не налага да харчите безумни средства за подобряването му. С две думи стария апартамент с поизкъртени лайсни, очукани интериорни врати и похабени мебели може да изглежда ултра стилен и модерен и то с минимален бюджет.

Практични съвети за вашият дом и предстоящите ремонтни работи можете да откриете на адреса на онлайн списанието за интериорни насоки Естило. Определено някои от тях са много лесно приложими и не изискват професионални умения, за да бъдат адаптирани  и към вашата среда. Може би акцента е в това да се потърси дозата креативност и вдъхновение, с които да постигнете моментален ефект, завършена цялостна концепция и удивително излъчване. Готови ли сте да се впуснете в ремонтното предизвикателство? Съветваме Ви да го направите, но като вземете предвид безплатните идеи за организация и аранжиране, които споделят експертите от Естило. Някои от тях наистина се оказват съвсем елементарни, но пък изключително ефективни. Такива са подмяната на цвета на стените и свалянето на фигуралните тапети от коридора. Не са нужни много средства за да купите няколко баки латекс в по-светли тонове и да освежите състоянието на стените и таваните.

След освежаването на основата е време да предприемете и подмяната на обзавеждането и оптималното му позициониране на подходящите места. Така например можете спокойно да изхвърлите холната гарнитура и да я замените с модерен ъглов диван. колкото и странно да звучи тази феноменална форма на меката мебел може да предаде не само пространсвеност, но и да е изключително комфортна и удобна при експлоатиране и то ежедневно. Сами можете да се уверите, че тези съвети не са особено сложни и скъпи за изпълнение, но пък наистина придават едно невероятно излъчване, спокойствие и уют в помещенията.

Не бива да пропускате декорацията. Независимо, че не сте почитатели на така наречените вещи – прахосъбирачи е добре да не допуснете скуката да превземе интериора ви. Вашия дом има нужда от индивидуално излъчване, такова което действително да  показва характер и уникален отпечатък, който е израз на собствените ви предпочитания. Затова съветите за дома, които се афишират от Естило са такива, които са споделени от потребители и могат да бъдат безкомпромисно приложени във всеки дом, нуждаещ се от ремонт и освежаване, но възможностите за това са ограничени.